19. tammikuuta 2013

Robecca Steam

Robecca Steam on hullun tiedemiehen tytär. Ostin Robeccan jo ennen joulua lelualesta, mutta en ehtinyt kuvailla sitä. Ajattelin säilyttää nuken vaihteeksi paketissaan. Kuvia varten oli tarkoitus raottaa vain vähän kantta. Ennen kuin tajusin mitä oli tapahtunut, niin nukke oli kädessäni ja pakkaus lentänyt pöydän alle... Että näin.


Robeccan cyperpunk tyyli on mielestäni ihana! Nuken asussa on paljon yksityiskohtia ja värimaailma miellyttää silmää. Myös nuken iho on ihanan yksityiskohtainen; eri muotoisista metallin paloista koottu. Kuvailussa ei sanat riitä, joten laitan kuvia kehiin!
Robeccan silmissä on hammasrattaat.


Kengät ovat hurjan yksityiskohtaiset. Harmi vain, että nyöreissä ei ole käytetty eri värejä, jokin tumma nimittäin sopisi niihin todella hyvin. Pitänee tarttua jossain vaiheessa itse siveltimeen! Mutta upeat nämä ovat. Kenkien yläpuolella näkyy vähän hammasratasta, joka on nuken jalassa ja pyörii oikeasti. Kiva yksityiskohta!


Robeccan mekaaninen lemmikki bingviini Captain Penny. Penny pitelee Robeccan käsilaukkua. Laukun päällä on teemaan sopien kellotaulu ja pohjassa roikkuu hmmm... koriste? Laukku aukeaa oikeasti.


On se vain kaunis! Pidän erityisesti nuken ihosta, joka on erikoinen ja mukavan tumma, verrattuna useimpiin kalpeisiin montereihin (Wolfin perhettä lukuunottamatta).English:

I bought Robecca Steam. I found her from toysale before x-mass. I wass supposed to keep her on stock. When I started to take photos of her I just couldn´t resist to open her...

I really like her cyperpunk style!

2 kommenttia:

 1. Robecca on kyllä kaunis :) Ihossa ihanaa kimallusta niin kuin Neferallakin, kimallus on kuitenkin tarpeeksi hienovaraista eikä "hypi silmille". Ja kaikki yksityiskohdat mitä MH nukeista löytyy on kyllä uskomattomia. Ihmeen addiktoivia nuo monsterit :D
  Ja pakko kehua sun blogia nyt, tosi hyvä. Tykkään muutenkin lukea aikuisten lelu-&keräilyblogeja ja tää on yksi parhaista. Kiitos että jaksat kirjoittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Mukava kuulla että pidät. <3

   Monsterit ovat kyllä tosi addiktoivia. Varmaan juuri nuo kaikki yksityiskohdat ja toisistaan poikkeavat ideat vetävät puoleensa. Aluksi ostin vain yhden nuken ja sitten homma lähtikin ihan käsistä. On hauska huomata, että ovat vieneet mukanaan muitakin aikuisia. :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)