8. tammikuuta 2013

Custom vaatteita monstereille

Olen ommellut muutamia custom -vaatteita monstereille ja kokosin ne yhteen postaukseen. Aluksi käytin vaatteiden pohjana löytämiäni kaavoja, mutta sittemmin piirsin omat kaavat. Aikomuksena on piirtää kaavat puhtaaksi ja julkaista ne joskus täällä blogissa.

Tein tämän mekon alunperin Ghoulialle, mutta se näytti Venuksen päällä niin suloiselta, että päätyikin hänelle.


Lähikuvassa leikkaukset ja silkkinauhakoristeet näkyvät paremmin. Mekko tuo Venuksen herkän ja tyttömäisen puolen esille.


En kestänyt katsella uimapukutyttöä talvipakkasilla, joten Lagoona sai hameen uikkariensa päälle. Kuvassa on Rochellen toppi, mutta korkeavyötäröinen hame toimii kivasti myös Lagoonan oman topin kanssa. Tämä hame taisi vilahtaa ennakkoon jo yhdessä kuvapostauksessa.Seuraavat kaksi mekkoa olen julkaissut blogissa aiemmin. Mustasta mekosta on lisää kuvia täällä ja pinkistä mekosta täällä.Nämä saappaat tein jo syksyllä ja ne ovat Venuksella postauksen ensimmäisessä kuvassa. Kangas on paksuhkoa housukangasta, pohjat pahvia ja korkoina pätkät appelsiinipuutikkua. Tein saapikkaat tämän Fashion Doll Shoes -blogissa julkaistun ohjeen avulla.Nämä kengät olen esitellyt jo aikaisemmin. Tein saappaat edellisten kenkien jälkeen ja muokkasin niitä haluamaani suuntaan. Saapikkaista lisää kuvia ja tietoa täältä.

Nyt suunnitelmissa on tehdä vähän vaatteita pojille. Cam -poikien vaatevarasto on nimittäin todella surkea. Lisäksi ajattelin tehdä vielä muutamat saapikkaat tytöille - kenkiä ei voi koskaan olla liikaa! Vielä kun löytäisi jostain hieman ylimääräistä aikaa...English:

I have made some custom clothes for my Monster High dolls. First dress I made for Ghoulia but it looks very sweet on Venus. Second skirt I made for Lagoona. It looks good with her swiming top. Next two dresses I have posted before. You can find them here and here. I have also made two pair of boots for my girls. Fashion Doll Shoes -blog has awesome tutoriat that I used. You can find it here.

2 kommenttia:

  1. Oih tuo Venuksen mekko! Kaavoja kaipaisin, kun olen itse aika tunari niitä tekemään. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidät! Piirtelen kaavat piakoin puhtaaksi ja laitan sitten pienen opastuksen kera tänne. :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)