7. tammikuuta 2013

Sweet 1600 Clawd Wolf

Hyvää joulua minulle! Tilasin Clawdin itselleni joululahjaksi. Ihmissusi Clawd on Wolfin sisaruksista vanhin ja seurustelee sarjassa Draculauran kanssa.

Sweet 1600 Clawd eroaa perus versiosta vaatteiden ja etenkin hiustyylinsä takia. Pidän kovasti pojan kampauksesta.


Sweet 1600 Clawd on ollut myynnissä Suomessa, mutta sitä ei ole näkynyt kauppojen hyllyillä pitkään aikaan. Jostain syystä Mattel nappasi nuken "pois" sarjasta ja kauppoihin tuli lisää vain muita sarjan hahmoja. Saman kohtalon koki myös Skull Shores sarjan Gil, jota oli saatavilla vain jonkin aikaa.

Etsin Clawdia pitkään ja lopulta löysin yhden siedettävään hintaan. Tämä Clawd saapui saksasta.Clawdin mukana tuli lahjamekko ja lahjakoru Draculauralle, Standi, kutsukortti ja avainsysteemi. Viimeisimmällä saa ilmeisesti avattua netissä jonkin jännittävän yllätyksen... En ole jaksanut selvittää minkä.


Clawdilla on kapeat farkut, kuvioitu pikkutakki ja musta kauluspaita turkoosilla kravatilla. Lisäksi asuun kuuluvat aurinkolasit ja korvarengas. Pidän erityisesti tuosta paidasta. Näissä vaatteissa Clawdista ei heti ensimmäiseksi tule mieleen symppis jalkapalloilija. Mutta toisaalta, nyt poika on tälläytynyt Draculauran juhlia varten.


Clawdin kengät jäävät vähän tyttöjen kenkien varjoon. Nilkkurit ovat siistit, mutta olisin toivoinut niihin enemmän yksityiskohtia. Esimerkiksi soljet ja tikkaukset olisi voinut maalata. Pienellä tuunauksella noista saa äkkiä näyttävämmät.


Draculaura oli iloinen saadessaan viimein poikaystävän. Tosin hän ei suostunut kertomaan ilahtuiko enemmän pojasta vai tämän antamista lahjoista. Draculauran uusi mekko tosi kiva. Pinkki rusetti on samaa sävyä, kuin Skull Shores Draculauran korut ja kengät.


English:

My newest doll is Sweet 1600 Clawd. Clawd Wolf is a werewolf and he is the older brother of Clawdeen and Howleen. Clawd has been gone from the shops for quite long time. So I was happy to find one from Ebay. He is really cute! And love his hairstyle.

<3

2 kommenttia:

 1. Clawd on hurjan komea:) ensin ajattelin hankkivani vain tyttönukkeja, mutta enpä panis vastaan, jos tähän nukkeen halvalla törmäisin. Paljon maksoit tästä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mulla oli aluksi sama periaate, mutta sitten törmäsin siihen cam gargoyleen ja tähän Clawdiin. Ja nyt haluan komeat pojat tyttöjen rinnalle. :D

   Maksoin tästä noin 40 euroa. Eli saman verran, mitä aikanaan marketissa sai maksaa. Ostin nuken Ebayn kautta saksalaisesta verkkokaupasta.

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)