8. marraskuuta 2015

G3 Jade Garden

Tein pitkästä aikaa ponilöydön kirppikseltä! Eräässä lelukasassa odotti kärsivällisesti hiukan elämää nähnyt G3 -poni, Jade Garden. Pari viikkoa myöhemmin bongasin myös heikkokuntoisen G2 -ponin, mutta koska en varsinaisesti keräile kyseistä generaatiota, niin jätin poniaarteen jonkun muun löydettäväksi.

Jade Garden julkaistu vuonna 2007. Pidän kovasti ponin värikkäästä symbolista. Ponia on myyty Suomessa, se ei siis mitenkään harvinainen. Mutta silti mahtava löytö, sillä minulla ei ollut sitä ennestään!


Koska pidän vertailu kuvista, niin tässä niitä taas olisi! Ennen kuvat nappasin nopeasti yöllä, joten ne ovat laadultaan vähän heikompia, kuin jälkeen kuvat.

Poni oli löydettäessä kärsineessä kunnossa. Siinä oli tahroja, tussijälkiä, karvat takussa ja leikelty. Etenkin ponin naamassa olevat hopeatussit hirvittivät.



Pesin ponin kunnolla ja hinkkasin tussijälkiä pois taikasienellä. Suurin osa lähti, mutta kylkeen jäi pieni pinkki rantu ja ponin mahaan haalealla entisen omistajan nimi. Ilmeisesti edellisen omistajan äiti oli raapustanut nimen isoin kirjaimin ja kunnon kuulakunällä ponin mahaan, jottei poni eksyisi kenenkään muun matkaan. Ponikeräilijä kiittää!

Ponin karvat suoristuivat pesulla, mutta harjaa oli saksittu ikävästi. Kampausta tehdessä, asettelin osan lyhennetystä harjasta etuhiuksiksi, jolloin pituusero ei näytä niin pahalta. 




Jade Gardenista kuoriutui puunauksella ihan hyllykepoinen poni! Jee.

8 kommenttia:

  1. Ihana! Itse en niin pommeista välitä, mutta on tuo kyllä nätti! Harmi ettet sitä ihan puhtaaksi saanut, mutta hyvältä tuo ainakin kuvissa näyttää :)

    playingwith-dolls.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tuosta onneksi ihan nätin sai, harmi vain niitä muutamaa jälkeä, jotka eivät ottaneet lähteekseen! Mutta onneksi kuulakärkijäljet jäävät tosiaan ponin mahan alle piiloon. ^^

      Poista
  2. Voi että! Kaunis ponihan sieltä törkykasan alta paljastui! Tuo symboli on kyllä erittöin kaunis ja ponin väritkin ovat nätit♥


    -Pussiahma-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirpparilla ponin kunto tosiaan vähän epäilytti (etenkin naaman hopeatussin takia), mutta onneksi siitä kuoriutui ihan nätti! Tässä ponissa on kyllä nätit värit, sillä monivärisyys toimii kivasti valkoisen perusvärin kanssa. :D

      Poista
  3. Kiva nähdä välillä ponijuttujakin, kun sitä kautta olen blogisi löytänyt. Itse tosin en ole poneja juuri keräillyt, mutta blogisi löytäessäni en vielä kerännyt hartsisiakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oli mukava nähdä vaihteeksi ponijuttuja! :)

      Ponikeräilyssä ei viime aikoina ole tapahtunut paljoa, toisin kuin nukkerintamalla, ja siksi siltä osin blogissa on ollut hiljaisempi kausi. Mutta keräilen näitä kyllä yhä, kunhan vain haluamiani ja kokoelmasta puuttuvia poneja, sattuu tulemaan kohtuuhinnalla vastaan. Postikulujen noustessa näiden hinta vain helposti pomppaa todellisen arvon yläpuolelle. Tosin ponijuttuja voisi kirjoitella enemmän siitäkin huolimatta, ettei lauma ole viimeaikoina kasvanut. Pitääkin alkaa miettiä aiheita! :D

      Poista
  4. Tulipa siitä nätti. Itsellänikin on pieni ponikokoelma G1:siä ja G3:sia. Lapsuusajan nostalgiaa ja siksi niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Juuri lapsuusajan nostalgia tekee noista todella ihania. Kiva kuulla, että sinullakin on näitä! :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)