24. lokakuuta 2016

Coolcat -tilaus Pullip neidille

Tilasin Coolcatista Pullip -neidilleni vähän tavaraa. En ollut tilannut kyseisestä nettikaupasta aiemmin, mutta kokemus oli oikein positiivinen. Tilaus lähetettiin seuraavana päivänä maksusta ja saapui kotiovelle parin viikon sisällä, vaikka en malttanut edes ottaa kallista ems -toimitusta näin pieneen tilaukseen.



Tilaus sisälsi peruukin, wig capin nukelle, kengät ja parit sukkahousut. Lisäksi sain tilaajalahjaksi sievät polvisukat ja söpön laatikon, jossa säilyttää vaikka kenkiä.




Ja sitten kuvia nukesta. 

Peruukki on väriltään harmaa ja siinä on seassa violetteja raitoja. Väri on minusta todella kiva! Lisäksi laatu tuntuu hyvältä ja suoraa peruukkia on helppo pitää siistinä. Yllättävää on se, että peruukki hieman normaalia ohuempi. Ei mitenkään hälyttävästi, mutta eron huomaa käsitellessä. Toisaalta tämä mahdollistaa sen, että hiukset saa kauniisti ponnarille tai saparoille. Ja koska Pullip on kootaan pienempi, kun sd-koon nukke, joka käyttää samaa peruukkikokoa, niin en pidä peruukin ohuutta mitenkään huonona juttuna.





Ja lähikuvat kengistä. Ihastuin näihin heti, kun bongasin ne Coolcatin sivuilta. Nämä kengät olivat pääsyy siihen, että tilasin tavaraa nettikaupasta. Minulla on joskus ollut saman tyyppiset kengät itselläni, mutta kulutin ne puhki. Oli siis mahtavaa löytää nämä nukelle!



Pullip neito sai viimein myös nimen. Nimesin hänet Saanaksi. Saana on tunturi, joka sijaitsee Lapissa, Enontekiössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)