12. lokakuuta 2016

Pullip MIO -meikkaus

Pullip make it own -nukkeni sai meikin. Käytin tekniikkana samaa, kuin bjd-nukkejenkin kanssa, eli kuivapastelleja, akryylimaalia, akvarellikynää (valkoinen) ja mikroglitteriä. Suojalakka mattasi nuken luonnostaan kiiltävät kasvot kauniisti ja glossi toi esille huulia ja rajauksia. Nukke sai melko luonnollisen meikin, jossa on hiukan vahvemmat rajaukset ja violettia luomiäriä. Sekä tietenkin pientä kimalletta.

Nuken mukana tulivat ripset, mutta ne olivat melko suttuset, joten jätin ne käyttämättä. Laitoin nukelle bjd -nukeille tarkoitetut ripset, jotka olivat liian pitkät msd -nukeilleni. Joten Pullipille ne olivat ihan täydelliset! Minulla oli vähän vaikeuksia hahmottaa, kuinka paljon ripsiä nukelle voi laittaa niin, että silmät menevät kiinni asti. Laitoin aluksi ripsiä liikaa. Sitten vähensin niitä ja lopuksi päätin, että olkoot, sillä en malttanut karsia niitä enempää. Lopputulos kelpaa minulle.

Nukke sai kultaiset silmät. Mio -kitin mukana tuli täysin läpinäkyvät chipit. Laitoin keskustaan yhdet hexagon glitterit ja maalasin ne mustaksi. Chipin alle liimasin kevyesti kultaisen kimallepaperin, jotta voisin vaihtaa silmien väriä halutessani.Liikkuvan luomen maalasin akryyleillä violetiksi. Tein luomille kevyen varjostuksen, rajaukset ja laitoin päälle glitteripulveria. Harmi vain mattalakka mattasi senkin, joten glitteri ei jäänyt paljolti näkyviin.
Lopuksi pari sanaa nuken kokoamisesta. 

Kuvasta puuttuu kroppa, joka asenettiin paikoilleen silmien jälkeen, ennen pään sulkemista. Ja ruuvimeisseli on omani. Make it Own -kit sisälsi paljon pieniä osia, jotka olivat kuitenkin suhteellisen helppoa asentaa paikoilleen -kunhan ensin selvitti niiden kaikkien tarkoituksen! Ohjeet ja tutoriaalit olivat avuksi, kun selvittelin osien toimintaperiaatteita.

Hyvä kokoamisohje löytyi täältä: Pullipsandjunk.com

Nuken oma vartalo meni paikoilleen hiukan nihkeästi ja jouduin nitkuttelemaan sitä hetken, että sain tarpeeksi syvälle kaulalle tarkoitettuun kuoppaan (kuvassa peukaloni yläpuolella). Aluksi kroppa tuntui erittäin tiukalta ja pelkäsin sen jopa hajoavan, kun asettelin sitä paikoilleen, mutta se löystyi satumaisesti muutaman asennon jälkeen.

Nyt pitäisi alkaa tehdä tälle vaatteita!


2 kommenttia:

  1. Vau! Hänestä tuli tosi nätti. ♥ Onnea uudesta nukesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hän on kyllä mainio lisä nukkelaumaan! <3

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)