21. lokakuuta 2016

Operaatio: Friialle kengät

Minifee m-line kropalle on hankalaa löytää kenkiä, koska nuken jalat ovat pienemmät kuin perus slim mini -nukella ja kapeammat, kuin tavallisesti pienemmillä nukeilla. Niimpä päätin tehdät kengät itse.

Olen miettinyt kenkien tekemistä aiemminkin, mutta siihen ei ole ollut tarvetta, kun netistä on löytynyt niin paljon ihania kenkiä. Siksi tämä oli hyvä tilaisuus ottaa kengät työn alle! Etenkin, kun moe -tyttöni Friia ja Serafina ovat värjötelleet ja vuorotelleet koko kesän yksillä kengillä.

Katselin netistä kuvia bjd -kengistä ja päädyin lopulta tekemään sandaalit. Ajatuksena on tehdä enemmänkin kenkiä, mutta näistä tuntui hyvältä aloittaa. Olen lopputulokseen tyytyväinen, sillä kengät sopivat hyvin nukelle ja pysyvät jalassa. Parantamista toki aina on, mutta nämä toimivat.Ja tässä muutama vaihekuva. Tein kaavan nuken jalan mukaan ja käytin kengän pohjissa pahvia ja kangasta. Sandaalien muut osat ja pohjat tein nahasta, jota sattui löytymään palanen kangaslaatikon pohjalta.
Valmiit kegät Friialla. 

Neidillä on myös uusi peruukki, jonka tilasin sille Leekeltä. Pidän kovasti tuosta peruukkimallista, joten nyt niitä on jo neljässä eri värissä... ja kaikille on käyttöä!

Lopuksi vielä kuvasarja Friiasta, kun se on niin nättimys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)