10. tammikuuta 2018

Serafinan talvi

Serafina (minifee Mio) on virvatuli, eikä siksi viihdy veden tai pakkasen äärellä. Heitin hänet kuitenkin lumikasaan valokuvausta varten, koska kaikista nukeista on mukava saada talvikuvia. Serafina ei oikein ole elementissään tässä, mutta turhamaisena nauttii aina kameran edessä olemisesta.
Ratkaisin blogin valokuvien ongelman, josta kirjoitin edellisessä postauksessani. Latasin uudet kuvani Google photos -systeemiin, joka toimii kätevästi yksiin Bloggerin kanssa. Nyt kuvien lisääminen blogiin on helppoa ja ne jopa ilmaantuivat postaukseen siinä järjestyksessä, kuin niitä klikkailin, ilman että tarvii kopioida kuvien osoitteita/linkkejä, yms. Voin siis suositella, jos joku muu kärsii samasta ongelmasta bloginsa kanssa! Vanhoja kuvia tämä ei tuo takaisin, mutta ainakin uudet saa nyt ladattua.

Huono puoli tuossa palvelussa on se, ettei se anna jakaa kuvia sitten oikein muualle. Tällä tarkoitan erityisesti foorumeita. Palvelu luo kuvalle vain linkin, mutta sitä ei tietenkään saa näkymään kuvana foorumeilla. Eli tästä palvelusta oli iloa vain puolittain. Niimpä foorumikuvat täytyy edellään laittaa Flickrin kautta, joka taas ei tykkää Bloggerista. Ja koska en jaksa latailla samoja kuvia moneen eri palveluun, niin aina jokin osa harrastuksesta kärsii. Nooh, näköjään kaikkea ei voi saada ilmaiseksi! Mutta pääasia, että blogini pelittää jälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)