2. lokakuuta 2012

Mekko ja saappaat

Monster High -nuket saivat vähän uusia vaatteita, kun tein niille mekon ja saappaat. Suunnittelin mekon alun perin Frankielle, mutta se tuntui sopivan myös Rochellelle. Kumman päällä fiftari -henkinen mekko näyttää paremmalta?

Nämä saappaat sain valmiiksi jokin aika sitten. Tein kengät Fashion Doll Shoes -blogista löytyvän tutoriaalin avulla ja muokkasin hiukan haluamaani suuntaan. Alkuperäinen ohje löytyy täältä. Tein kengät kankaasta, mutta pohjana on pahvia ja nahkaa, ja korot on kankaalla päällystettyä puuta. Lisäsin kenkiin koristeeksi myös hieman silkkinauhaa. Näistä oli vähän vaikea ottaa kuvaa, kun ovat mustat. Ehkä tuosta kuitenkin jotakin näkee.English:

I made some new custom clothes for my Monster High dolls. I made dress for Frankie but it looks pretty good on Rochelle too. I also made black boots from fabric and silk string. For the boots I used this awesome tutorial from Fashion Doll Shoes -blog.

2 kommenttia:

 1. Punainen sopii Frankien väritykseen paremmin. Rochellen tukkaan mätsätty pinkkisydäminen versio taas olisi sillä tosi nätti :)
  Kunpa osaisi itsekin väkertää kaikkea tuollaista ihanaa...


  -katti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rochellelle tosiaan sopisi paremmin pinkki versio. Pitänee väsätä sille oma mekko. :)

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)