30. lokakuuta 2012

Cam pojat: Gargoyle ja Vampyyri

Pari viikkoa postissa seikkaillut paketti löysi viimein perille. Create a Monster Vampire ja Gargoyle -setti on ensimmäinen CAM -settini. Paketti sisälsi kaksi torsoa, kahden pojan osat ja vaatteet. Mutta vain yhden peruukin, kengät, nukketelineen ja harjan. Kenkiä olisi kyllä saanut olla kahdet!

Pakkauksen peruukki ei ole kovin pörheä, joten mukana tullut suuri harja vähän hymyilytti. Pojatkin ihmettelivät harjan tarkoitusta.


Paketti korkkaamattomana. Jokainen osa on omassa muovilokerossa, jossa on päällä muovia. Lisäksi koko hommalla oli erilliset kannet. Eli aika paljon turhaa muovia.


Ihana gargoyle poika, jonka takia pakkauksen ostin. Pojulla on siivet ja gargoylille sopivat korvat. Toisin kuin Rochellella, pojan korvat ovat samassa paikassa kuin ihmisillä.


Vampyyri poika on myös söötti, mutta ei ole kovin edustava ilman peruukkia. Ja peruukki taas ei ole kovin edustava ollenkaan. Peruukin alta näkyy häiritsevästi muovireuna, se on leikattu liian pitkälle korvien kohdalta, eikä hiuksia saa muotoiltua mitenkään. Kuvassa peruukki näyttää paljon paremmalta, kuin todellisuudessa.

Suunnittelin customoivani tämän pojan. En vielä tiedä maltanko sotkea somaa naamaa, mutta ainakin laitan sille oikeat hiukset.


Rochelle ilahtui kovasti tulokkaista! Samoin toinen tulokas Rochellesta...English:

My Create Monster set Vampire and Gargoyle finally arrived! This is my first CAM set. The set include two torsos which is really good. 

Gargoyle boy is really cute. He is the reason why I bought this set. Vampire boy is also cute but he really need some hair. The wig is OK, but it could be so much better. So I am planning to customise the vampire (reroot new hair).

6 kommenttia:

 1. Jos nämä herrat saapuvat Suomeen, niin aivan varmasti ostan (: Oma Rochelleni kaipaa niin miestä rinnalensa ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä miekkoset ovat kyllä varsin hurmaava pari! Minun Rochelle ilahtui suunnattomasti. Ostin kaverit nettikaupasta (coolshop), joten ei tarvinnut turvautua ebayhin. Luulisi, että jossain vaiheessa eksyy myös perus kauppoihin. :)

   Poista
  2. Ainiin, onko jommassa kummassa torsossa hännälle paikka, kun tuolla Coolshopissa myydän sitä Puma boy Add on pakettia, kuitenkin ja siihen kuuluu häntä? :3

   Poista
  3. Molemmissa torsoissa on paikat hännälle ja siiville. :)

   Poista
 2. ihanat! etenkin gargoili-poika, jonka takia itsekin ajattelin ostaa tämän :D coolshopista minäkin katselin näitä, mutta en uskaltanut tilata sillä en ollut varma tuleeko pakkauksessa gargoilin torsoa ollenkaan. Joissain kuvissa kun näyttäisi olevan vain yksi. Mutta pitääpä katsoa, jos saisin jossain vaiheessa sen verran mania että tilaisin nämä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäkin tilasin nämä alunperin tuon gargoylen takia! ;)

   Kaikissa avaamattomissa pakkauksessa pitäisi olla kaksi torsoa. Se kuva, jossa torsoja on vain yksi, on promokuva. Ennen paketin julkaisua Mattel lisäsi toisenkin torson. Jostain syystä monet kauppiaat käyttävät tuota ensimmäistä, harhaanjohtavaa kuvaa. Ihmettelin samaa aluksi itsekin ja MLP Arenalta kyselemällä sain selville ja uskaltauduin tilaamaan. :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)