27. lokakuuta 2012

Spectran asusetti

Ostin Spectralle asusetin. Samalla tämä oli ensimmäinen ostamani monsterivaatesetti. Setin hinta vähän kirpaisi, mutta saman hintaisia nuo muidenkin nukkesarjojen vaatesetit on.


Asusettiin kuuluu: mekko, kengät, huivi, aurinkolasit käsilaukku, puhelinsysteemi ja lehti. Kahden viimeisen tilalla olisi saanut olla mielummin vaikka korvikset, mutta ehkä lapset pitävät tarvikkeista. Kokonaisuudessa asu on hieno. Hopeinen huivi viimeistelee filmitähtityylin ja kahlepallo-käsilaukku aukeaa oikeasti.Ja sitten vähän kritiikkiä. Niin kiva, kuin mekko onkin, niin se oli myös suhteellisen hankala saada nuken päälle. Mekko oli niin tiukka, että jouduin vääntämään Spectran kädet irti, jotta sain sen laitettua. Lisäksi kenkien kanssa oli vähän ongelmia. Kenkien kahleet piti työntää jalkaan ennen itse kenkäosia ja painaa vasta jälkikäteen kenkien päälle. Ja niitä sai tosiaan painaa! Koska homma tuntui hankalalta nuorelle naiselle, niin kuinka vaikeaa se mahtaa olla lapsille? (Tai sitten minun kohdalle sattui vain erityisen hankala vaatesetti.)

Joka tapauksessa Spectra oli oikein tyytyväinen saadessa ylleen omat vaatteensa. Kummitus poseerasi kauniina raikkaassa syysilmassa. Ja varoi kumartelemasta, koska hameenhelma oli kovin lyhyt...English:

I bought a fashion pack for Spectra. Outfit is pretty and cool but it was quite hard to get on the doll. I had to take of her hands. Anyway Spectra was really happy about her new clothes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)