12. lokakuuta 2012

Ghouls Rule Cleo

Tänään oli ihana monsteripäivä, sillä posti toi kerralla kaikki viime viikkoina tilaamani nuket! Lisäksi koppasin yhden Roller Maze nuken citymarketista, kun maksoivat vain 10 euroa kappale. Tosi hyvä tarjous siis! Esittelen uudet nuket omissa postauksissaan, koska innostuin kuvailemaan niitä varsin tehokkaasti.

Ensimmäisenä purin paketista Ghouls Rule Cleon. Cleo on muumion tytär ja muistuttaa monstereista eniten ihmistä. Muumioksi Cleon tunnistaa egyptiläisistä piirteistä ja käärinliinoihin viittaavista vaatteista. Minusta tämä on ihana versio Cleosta! Hiuksissa on sinisiä raitoja ja mustaa tinseliä. Nuken asu on näyttävä ja kokonaisuuteen kuuluu paljon kivoja ykstyiskohtia. Lisäksi Cleon meikki on tosi nätti.



Lähikuvassa meikki näkyy paremmin. Kultaisen huulipunan viimeistelee glitterit, joita on myös luomilla.



Naamio pysyy nuken kädessä ja naamalla aika huonosti. Sain juuri ja juuri asteltua sen noin kuvaa varten. Näyttävän ei kait tarvitse olla käytännöllinen.


DramaQueen.


Cleon hiukset takaa. Olin vähän pettynyt, koska odotin, että hiusten kiinnioleva osa olisi kieputettu kampaukselle vähän näyttävämmin. Positiivista kampauksessa kuitenkin on se, että hiukset olivat pehmeät. Eli niissä ei ollut samanlaista kovaa töhnäkerrosta, kuten esimerkiksi Skull Shores Frankiella.


Cleon asu takaa. Tuo kaulakoruun liitetty viittaosa on jännä.


Kengät ovat jälleen kerran varsin ihanat!


English:

I bought Ghouls Rule Cleo! Cleo de Nile is the daughter of the Mummy. I really like this version of Cleo. She has lovely and pretentious outfith and pretty make up. And like most of the Monster High dolls her shoes are gorgeous!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä minua kommentilla! :)