14. lokakuuta 2012

Dot Dead Gorgeous Operetta

Nukkearmeija sai jälleen uuden jäsenen, kun Dot Dead Gorgeous Operetta liittyi joukkoon. Tilasin Operettan Cleon kanssa ToysRus:sta, koska niitä ei täältä päin Suomea muuten saa. Nuken tilaaminen netistä on vähän arpapelia, koska laatu saattaa vaihdella (naamamaalit). Onneksi Operetta oli täydellinen!

Mukana nukella oli laukku, kännykkä, harja ja meikkipaletti (???). Mielestäni Operettan mekko on ihana. Erityisesti mekon takia halusin juuri tuon version Operetasta. Asussa on paljon kivoja yksityiskohtia, kuten esimerkiksi vyössä ja laukussa toistuvat pianonkoskettimet.Operetta ilman naamiota. Punaiset huulet sopivat nukelle hyvin, lisäksi meikki on muutenkin nätti, mutta ei yliammuttu.Kuten yleensä Monster High -nukeilla, niin Operetan kengät ovat näyttävät. Signature versiolla on hämähäkki lemmikkinä, mutta DDG -versiolla hämähäkit koristavat kenkien takaosaa.


Operetta taistelee Rochellen kanssa suosikkini monsterini tittelistä.


Monsterit ovat viime aikoina valloittaneet blogin varsin tehokkaasti. Poniaiheita on kuitenkin tulossa lähiaikoina, joten ei tämä pelkäksi nukkeiluksi ole muuttumassa. Sen sijaan, että tekisin nukeille oman blogin, tyydyn jakamaan tämän kahden keräilyharrastuksen välille. -Eiköhän poniblogini sen kestä. ;)


Shortly in English:

Dot Dead Gorgeous Operetta joined the doll herd. Operetta is the daughter of The Pahntom of the Opera. This doll is really pretty and her outfith is stunning! I love all the details (and her shoes).

2 kommenttia:

  1. Lisäilin siut kontaktiksi Flickrissä, kun bongasin sivupalkista linkin ^__^ Ihania nukkekuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin lisäilin sinut kontaktiksi. :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)