22. lokakuuta 2012

Roller Maze Ghoulia

Yksi kolmesta Roller Maze nukestani on Ghoulia Yelps. Tämä versio nukesta on ensimmäinen Ghouliani. Ghoulialla on mukana rullaluistimet, lasit ja hauskan etova aivokypärä. Aivokypärän idea on koominen koska stereotyyppiset zombiet pitävät aivoista.


Ghoulialla on söpöt saparot ja varsin värikäs mekko. Lasien alta paljastui sievästi meikatut silmät. Ghoulialla ei ole korviksia, mutta kädessä on tuomarin pilli (jota aluksi luulin katetriksi).Kokeilin Ghoulialle vähän romattisempaa tyyliä ja aloin heti pitää nukesta enemmän. Mekko on Barbien ja kukat osa pari vuotta sitten nappaamaani morsiuskimppua.


Nättimys.


Miten saatoikin joskus ajatella, että en pitäisi Ghouliasta?


English: 

One of my three Roller Maze dolls is Ghoulia. She has very interesting (and a bit grossing) helmet with her. But anyway it suits for a zombie! Ghoulia has also sweet bigtails and quite colorful dress. I had a photoshoot with Ghoulia today and I took some cute and romantic pics of her. She turned out to be really pretty!

2 kommenttia:

  1. Tämä versio Ghoulista vaikuttaa erityisen suositulta ja nätiltä... Omia Roller Maze-tyttöjä odotellessa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minä tykästyin tuohon meikkiin, kun se on tällä versiolla aavistuksen luonnollisempi. Huulien sävy mätsää kivasti sinisen kanssa. Lisäksi tukan vihreät raidat ovat kivoja. Roller Maze sarja yllätti positiivisesti, sillä olen pitänyt kovasti kaikista sarjan nukeista. :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)