12. tammikuuta 2013

Comic Book Club Fashion Pack

Löysin kaupasta uudempien asusettien seasta yhden vanhan: Ghoulia Yelpsin Comic Book Club -asusetin. Pakkaus oli pienen Dead Fast -ukkelin kanssa niin söpö, että nappasin sen mukaan.


Asuun kuuluu t-paita, minihame, kengät, vihreät lasit, punainen hiuspanta ja koruja. Lisävarusteina mukana oli myös sarjakuvalehti ja Dead Fast -nukke Ghoulialle. Hauskana yksityiskohtana Ghoulian farkkuminihameessa on punainen aivomassa printti.


Panta ja lasit sopivat tosi hyvin nukelle. Pakkaukseen kuului neljä rannekorua ja yksi kaulakoru, nämäkin kivoja. Koruja laitellessa sai irrotella nukelta raajoja. Samalla mietin, että montakohan irrotusta nuken hennot kätöset kestävät, niissä kun nuo kiinnityskohdat ovat vain muovia.



Kengät ovat ihanat! Nyöritettävät nilkkurit korkealla kiilakorolla. Kelpaisi minullekin. Plussaa vielä siitä, että näissä on käytetty useampaa eri väriä


Olen ostanut asusettejä kaksi ja kummallakin kerralla on hiukan hirvittänyt, kun setti maksaa enemmän kuin alennuksessa oleva Roller Maze nukke! Onneksi kumpikaan seteistä ole ollut pettymys, päin vastoin. Roller Mace Ghouliani sai uuden tyylin ja näyttää nyt tosi söpöltä.


English:

I found Ghoulia Yelps Comic Book Club Fashion pack. It was last one and so cute that I just had to buy it! Outfit includes top, skirt, cats eye -glasses, shoes, jewellery, hairband, comic book and Dead Fast action creature. My Roller Maze Ghoulia has now really cute style!

4 kommenttia:

  1. Tosi ihana blogi ja KUVAT!<3 ja usein postauksia tosi kiva lukee niitä!;) minkä ikäinen oot?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Olen 25. Osa keräilyharrastuksen ilosta on juurikin nukkejen kuvaaminen. :)

      Poista
  2. Ooh, tätä vaatesettiä olen etsinyt, mutten ole löytänyt. Onnea sinulle sen löytämisestä! :-D Itse olen yhden vaatesetin ostanut ja sekin on Abbeyn "luistelusetti". :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on kyllä ihana setti. Harmi, että näitä vanhempia settejä on jo vähän vaikea löytää. Sarjassa on muitakin ihania, esim. Draculauran valokuvaussetti. Mulla oli tätä ennen myös vain yksi asupakkaus: spectran vaatesetti. Se tuli tarpeeseen, koska ostin Spectran nudena toiselta keräilijältä. :)

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)