4. maaliskuuta 2014

Catty Noir kuvattavana

En ole aikoihin kuvannut Cattya, joten oli aika nostaa kissa pöydälle. Catty sai ylleen itsetehdyn mekon. Kengät ja aurinkolasit ovat I <3 Shoes Draculauran. Hempeä tyyli sopii räväkälle Cattylle yllättävän hyvin.


Catty omissa vaatteissaan.

2 kommenttia:

 1. Oivoi, ihana Catty ♥ Musta ja pinkki toimii niin hyvin. Toivottavasti joskus tulee lyhythiuksinen Catty :) Toivon myös lisää mustia MH nukkeja, nythän on vaan Catty ja Wydowna... Jotenkin musta nukke on vaan niin (paremman sanan puutteessa) eksoottinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Catty on kyllä ihana! Lyhythiuksinen versio olisi mainio. Näin joskus kuvan Cattystä, jolle oli leikattu samanlainen tukka, kuin Basic Toraleilla. Se näytti upealta! :D Tuolla tukkaa tuntuu olevan muidenkin nukkejen edestä..

   Musta väri erottaa Cattyn kivasti muista nukeista. Ja on minustakin ihanan persoonallinen. -Vaikka onkin sen takia hiukan ongelmallinen kuvattava, sillä musta tuntuu jotenkin "heijastavan" kamalasti (kuten alimmasta kuvasta käy ilmi, kun toinen puoli nuken naamasta on ihan vaalea). Tai eihän mustan pitäisi heijastaa, vaan imeä valoa, mutta kuitenkin. Ehkä se kiiltää jotenkin jännästi. :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)