19. maaliskuuta 2014

Hartsisia ja isopäisiä haaveita

Olen ihaillut bjd -nukkeja ties kuinka kauan, mutta kipinä nuken hankkimiseen syttyi vasta jokin aika sitten. Ja kun saan jotakin päähäni, niin siitä ei ole enää paluuta. Olen viimeisimmän viikon aikana selaillut kaikki löytämäni foorumit, nettikaupat ja jopa Flickrin kuvakansiot ja tutkinut erilaisia nukkeja.

Kokosin tähän postaukseen listan haavenukeistani. Eli mihin ihastuin ja mistä saatan joskus hankkia jonkun. Kaikki kuvat ovat valmistajien omia stock kuvia, joilla nukkeja mainostetaan. Kuvaa kilkkaamalla pääset sivulle, jolla kyseistä nukkea myydään (ja josta kuvan nappasin).

Kaikki mainitsemani hartsinuket ovat MSD -kokoisia, eli kooltaan 40-45 cm väliltä. Jotenkin tuo koko kiehtoo eniten ja tuntuu sopivimmalta.


Iplehouse - Kassia

Kassiella on todella sievät ja persoonalliset kasvot. Tätä nukkea olisi kuitenkin joutunut odottamaan aika kauan, puhumattakaan korkeasta hinnasta, tulleista, yms. Onhan se osa nukkeharrastusta, mutta ensimmäisen nuken kohdalla olin malttamaton. Ehkäpä ostan Kassian seuraavaksi? Houkuttaisi päästä tekemään tälle meikki.Angel Studio - Dina

Dinan stock on vain yksinkertaisesti upea. Jos säästötili olisi antanut periksi, niin olisin ostanut kokonaisuuden. Nudena ja meikittömänä Dina taas ei enää pärjännyt muille ehdokkaille. Nooh, aina voi haaveilla! (Tai syödä kaurapuuroa ja säästää...)FairyLand - MiniFee Celine

Celinellä on ihanat kasvot! Kasvojen muoto ei ole liian pyöreä tai lapsellinen. Juuri sopiva makuuni.Mystic Kids - Evelyn

Evelynillä on sievät ja hieman surumieliset kasvot. Nukke näyttää viattomalta vihjailevasta asustaan huolimatta.SouldDoll - Amy

Amylla on todella kauniit kasvot. Lisäksi pidän SoulDoll:n MSD vartaloista - siis kuvien perusteella. Eihän minulla tällaista nukkea vielä edes ole! Harmi vain, että SoulDollin sivuilla Amy on myyty loppuun. Hyvällä säkällä sellainen voisi kuitenkin vielä löytyä jostain pienemmästä puljusta. - Kaunotar.Ennen kuin päädyin hartsinukkeen, intoilin myös Pullipeista. Ehkä joskus vielä hankin sellaisenkin. Tässä kaksi nukkea, joiden väliltä mietin.


Pullip - Bloody Red Hood

Tällä punahilkalla on aivan ihana asu! Olen hulluna historiallisiin mekkoihin ja pidän saduista, etenkin pelottavammista versioista. Lisäksi nuken meikkaus on kovin sievä.Pullip - Io

Nuken stock on näyttävä. Pidän nuken erikoisesta asusta, vahvoista rajauksista ja ylipäätään väreistä. Lisäksi nuken peruukki on tosi kiva.Kaiken pähkäilyn jälkeen päädyin ostamaan seuraavan nuken. Nettikaupan tarjouksen ansiosta paketti kulkee ilman postikuluja, mutta harmillisen hitaasti. Plussaa siinä on kuitenkin sen verran, että ainakin kaikki tilailemani peruukit ja nukkekrääsä ehtivät perille ennen itse nukkea! Pääsen siis heti sovittelemaan.


Mystic Kids - Lillian

Lillianissa kaikki oli kohdillaan. Nukella on kauniit ja kiltit kasvot ja mallin MSD -vartalo on sopiva. Ja tällä tarkoitan sitä, että vartalo on tuplanivelletty, se taipuu hyvin ja nukella on sopivan kokoiset rinnat. En halunnut siis nukelleni luonnottoman isoja ryntäitä. :D

Stock kuvissa Lillian näyttää aika lapsenkasvoiselta, mutta ei niin paljoa harrastajien kuvissa. Peruuukki ja vaatteet vaikuttavat paljon. Suloinen se on joka tapauksessa.


Noel on kuvannut Flickriin näppärän vertailun eri nukkemallien MSD -vartaloista. Mystic Kidsin Evelyn oli mukana vertailussa. Lillianilla on siis samanlainen vartalo. Kuvakansioon pääset tästä.

4 kommenttia:

 1. Pullipit mua ei oo ikinä oikein kiinnostaneet, mutta "nuo toiset" taas ovat kiehtoneet jonkin aikaa, niissä vaan on sitä jotain. Tuskin tulen silti ikinä ostamaan, ei mun rahat riittäis ikinä. Mutta onneksi kuvia voi aina katsella, ihan ilmaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin saa kyllä äkkiä menemään paljon rahaa. Etenkin kun ostaa erikseen nuken, vaatteet, peruukit, kengät, silmät, yms. Mutta on ne niin hienoja! Ja kuvien katseleminen ei tosiaan maksa mitään. Kiva niitä on ihailla. :D

   Poista
 2. Tervetuloa BJD-nukkien kiehtovaan maailmaan! :) Suloisen valinnan olet tehnyt ensimmäiseksi nukeksi~ Minuakin kiehtovat kovasti Mystic Kidsin nuket, niissä vaikuttaa saavan laatua edulliseen hintaan.

  Jos Pullipit yhtään kiinnostavat niin kannattaa kokeilla niihinkin tutustumista. Ovat omalla tavallaan todella viehättäviä ja ilmeikkäitä tapauksia. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mystic Kidsistä löytyi firmana tietoa yllättävän vähän, kun on niin tuore tapaus. Mutta niiden nuket on tosi nättejä ja kohtuullisissa hinnoissa. Toivottavasti tosiaan laatu on yhtä hyvä, kuin mitä olen kuullut! Vaikutti jo hetken liian hyvältä ollakseen totta. ;)

   Tämä nukkeilu vie kyllä mukanaan. Ja ylipäätään ajatus siitä, miten paljon yhtä nukkea voi muokata erilaisilla peruukeilla, silmillä ja vaatteilla. Meikistä nyt puhumattakaan. Ei pääse kyllästymään. Lisäksi haaveilin jo hankkivani tuolle kesällä poikakaverin... Kesätyörahat eivät siis pääse tilillä maatumaan.

   Pullipit kiinnostavat myös ja ovat hirmuisen suloisia. Tosin nyt, kun päädyin bjd -nukkeen, niin panostan toistaiseksi siihen. Mutta kyllä tänne varmaan jossain vaiheessa ainakin yksi Pullip rantautuu!

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)