16. maaliskuuta 2014

Customi: cam vampyyri poika

Maltoin lopultakin customoida roottaamani cam vampire -pojan loppuun! Poikanukke sai uudet kasvot, mutta vaatteita hän saa vielä odotella. Tämä on ensimmäinen customini ja maalasin sen kahteen kertaan ennen kuin olin tyytyväinen. Ja vieläkin keksisin vaikka mitä korjattavaa. Kuluu se yö niinkin!

Tein kasvot vesiliukoisilla puuväreillä, akryylimaaleilla ja kuivapastelliliiduilla. Kerron seuraavassa postauksessa vielä tarkemmin itse prosessista. Nyt kuvia valmiista poitsusta!
Yksityiskohta. Valkoinen kynä ei oikein tarttunut, joten tein kaikki valkoiset yksityiskohdat akryylimaaleilla. Siveltimellä sain muutenkin tarkempaa jälkeä, kun se on tutumpi väline.


Mattalakka kiiltää hieman, mikä on tosi ärsyttävää kuvattessa. Huulissa ja silmissä on taas kiiltolakkaa, jonka kuuluukin kiillellä.Uuden naaman myötä vampyyripojalla riittää vientä... Lagoona ehti ensimmäisenä hieromaan tuttavuutta.


Rakkautta vai epäilyksiä?


Nuken kasvojen maalaaminen oli mukavaa, vaikkakin välillä turhauttavan pikkutarkkaa, kun kynillä ei saanut ihan niin tarkkaa jälkeä, kuin olisin halunnut. Nyt on kauhea hinku päästä customoimaan joku tyttönukke, mutta en pääse itseni kanssa yksimielisyyteen siitä, minkä maltan muokata.


Mitä piditte vampyyrin uudesta naamasta?

4 kommenttia:

 1. Ou wow... o.o Siis tosi upeaa työtä!

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä uskoisi että tuo on sinun ensimmäinen kustomi! Niin hienosti tehty, silmät ja kulmakarvat on samalla korkeudella ja muutenkin hyvin symmetrinen. Innolla odotan uusia kustomeitasi, ne tulee varmasti olemaan jotain tajunnan räjäyttäviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En ole tosiaan aiemmin maalannut nukkeja tai mitään näin pientä. Mutta opiskelen taidealaa ja maalaan akryyleillä aika paljon. Joten maalaaminen ja piirrustus on tuttua. Toivotaan tosiaan, että uudet (tulevat) customit onnistuvat! Aika paljon minulla on kuitenkin vielä opittavaa ja harjoiteltavaa customoinnissa (ja yleensäkin). Mutta hauskaa tuo pienten yksityiskohtien nyhertäminen on, joten lisää on varmasti tulossa. :D

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)