1. maaliskuuta 2014

Päätä huimaava ponisaalis

Minua harvemmin onnistaa kirppiksillä, mutta nyt tapahtui jotain uskomatonta.

Kiertelin kirppiksellä ja bongasin eräässä pöydässä pari tutun mallista hahmoa. Syöksyin niitä kohti ja ponejahan ne olivat! Kaksi ihan hyväkuntoista G1 -ponia, joita minulla ei ollut ennestään. Onnellisena nappasin ponit koriin ja jatkoin kierrosta. Kassalla myyjä katsoo minua hetken arvioiden ja kysyy sitten keräilenkö poneja. Hän muisti minut, sillä olen ostanut poneja aikaisemminkin. Hämmentyneenä myönnän, että näin on asian laita. Myyjä näyttää ilahtuneelta ja kysyy kiinnoistasiko minua muutkin ponit, niitä on varastossa paljon lisää. Arvaatte varmaan vastaukseni!

Poneja oli kaksi koria, sekaisin G1, G2, G3 -poneja ja kaikenlaisia feikkejä Lanardeista niihin muihin, joiden merkkiä en edes tiedä. Sain valita ne, jotka halusin ostaa. Jos rahatilanne olisi sallinut, niin olisin ostanut kaikki Gi -ponit. Nyt mukaan tarttui kymmenen. Ja seuraavalla kirppiskierroksella nappasin vielä yhden lisää.


Käteni saattoivat jopa hieman täristä, kun poimin nämä kaksi korista. Baby Candy on yksi toiveponeistani, mutta en malttaisi ostaa sitä keräilyhinnalla. Olen niin onnellinen, että löysin sen!


Uusi Big Brother poni, jee! Eikä minulla edes ollut sitä ennestään. Tosin piti tilata uutta ponikarvaa roottaamista varten, kun pojan karvoista ei ole enää paljoa jäljellä.Tässäkin poseeraa pari toiveponiani.


Suurin osa poneista on ihan hyvässä, mutta likaisessa kunnossa. Lisäksi aika monelta puuttuu pari blugia karvaa. Joten näissä on hieman kunnostamista. Postailen tarkempia kuvauksia ja lisää kuvia poneista, kunhan saan ne puunattua hyllykelpoisiksi.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niimpä! Paistoi päivä kerrankin risukasaan ja hyppelin kotona onnesta! :D

   Poista
 2. Vautsi mikä saalis :D
  Ompa ollut mukava myyjä, nyt jäi hirmuisesti kiinnostamaan mitä muita G1 ponskuja sinne vielä jäikään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mahtava saalis! Ja kunnostelussa riittää mukavaa puuhaa monelle illalle. :)

   Sinne jäi G1:sistä muistaakseni ainakin Highlights, Hulahula, Hopscots, Sweetooth, Snowflake, Halfnote, Bananasurpise, Lemondrop, Baby Nibbles (vai oliko Dibbles?), Baby Blossom. Oli muitakin, mutta nuo jäivät mieleen. :D Highlightsin kotiutin myöhemmin.

   Poista
  2. Uiih ihanan saaliin oot saanu haalittua:3, omalla kohdalla kävi tuuri sen suhteen, että onnistuin löytämään 10 g3:sta & 1g2:sen :3 + yhden g3-rakennuksen jta tosin en oo vielä tunnistanu :) hintaa vaivaset 20e happyhappy<33

   Poista

Piristä minua kommentilla! :)