12. marraskuuta 2015

Iplehousen kimppa ja Edvin

Järjestin kimpan Iplehouselle ja tilasin siinä samalla itselleni nukketavaraa. Tai oikeastaan erityisesti Edvinille. Tässä kaikki tavarat.


Olin erityisesti vailla noita kantolaukkuja. Nuken raahaaminen valokuvaus ja muille reissuille on paljon helpompaa kantolaukun kanssa. Joten tilasin niitä kerralla kaksi. Tuossa Iplen mallissa on kaksi taskua tavaroille ja hihnat sisällä, jotta nukke pysyy pakoillaan. Yhteen laukkuun menee kaksi msd -kokoista nukkea. Edvin näyttää mallia.



Lisäksi Edvin sai neuleen, tiukat tekonahkahousut ja kengät. Uusi tyyli on taattu! Ja poika parka ehti olla vuoden ilman kenkiä, kun ei tullut vastaan sopivia.



Ja nyt kelpaa poseerata! 

Edviniltä puuttuu enää paita tai paitoja, ne aion tehdä itse. Lisäksi tuo peruukki näyttää vähän turhan pöyheältä, joten se tarvinnee vielä asettelua.







Parvekkeella alkaa muuten olla jo vähän kylmä kuvailla. Pitänee pian siirtyä sisätilakuviin lightboxin kera!

10 kommenttia:

  1. Psst ei se Edvin välttämättä tarttee paitaa. ;''>
    Tai no kerta talvi tulee nii ehkä kuitenkin...

    Nuo kengät on oikein hienot. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllähän Edviniä mielellään katselisi ilman paitaa. Mutta ehkä ihan armollista antaa sille sellainen talven ajaksi! :,D

      Poista
  2. Ihanaa saada kerralla paljon uutta! :D Tykkään tosi paljon Edwinin uudesta tyylistä, sopii hyvin herralle. :) Nuo nukkelaukut on niin käteviä, minullakin on muutama erikokoinen ja aina ne ihastuttaa käyttömukavuudellaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanaa saada kerralla paljon kaikkea uutta. Tili ei tykkää, mutta pääasia, että itse tykkää! ;D Kiva, että pidät Edvinin uudesta tyylistä. Jotenkin poika tuntuu nyt paljon särmikkäämmältä ja persoonallisemmalta.

      Ja nuo laukut ovat huippukäteviä! Sain kuljetettua niillä miittiin kevyesti neljä nukkea! Kun taas aiemmin kuljetin nukkeja niiden omissa laatikoissa...niin no, ero oli suuri. Erikokoiset laukut olisivat tosin vieläkin näppärämpiä. :D

      Poista
  3. Eeeddvinnn♥

    Kantolaukut vaikuttavat tosi käteviltä ja näyttävätkin kivalta. Ei kukaan arvaa, mitä tuolla laukussa kulkee ;)

    Edvinin uudet vaatteet ovat ihanat ja sopivat hyvin herrasen päälle.Tykkään!


    -Pussiahma-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi on tosi näppäriä! Ja hyviä juuri siitä, ettei kaikki heti arvaa mikä on kyseessä. Voi ihan huoletta kävellä laukku olalla kaupungin halki kuvausreissulle, eikä tarvi selittää kenellekkään mitään! Tai ei tarvi pelätä junassa, että kallis nukke houkuttelisi varkaita, jos ei näyt että sellainen on matkassa. :D

      Edvin kiittää kehuista ja tykkää itsekin uusista vaatteistaan! ;)

      Poista
  4. Mitä mitä paitaa tartte ;) Olis muuten kiva kuulla noista laukuista että oliko rahan arvoinen ^^. itsekkin olen aina miettinyt ostoa mutta minun mafiasalkku on toiminut ihan hyvin tähän asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edvin menisi hyllyssä kyllä hyvin ilman paitaakin! ;)

      Raahasin viime miittiin neljä msd -nukkea noissa laukuissa ja hyvin meni. Peruukit ja vastaavat meni taskuihin ja nuket mahtuivat ihan hyvin. Oli kyllä paljon näppärämpi, kun nukkelaatikot, missä aiemmin kuljetin! ;) Yleisesti nuo Iplen laukut vaikuttavat ihan laadukkailta: materiaali tukevaa, kahvoissa nahkaa (lieköhän aitoa nähnyt, mutta kuitenkin), kätsyt taskut ja remmit, tukevat vetskarit ja logo bodeerattu (mikä on aina kivempi, kuin painettu). Iloinen yllätys oli, että yhteen laukkuun mahtui kaksi msd -kokoista nukkea!

      Eli minusta nuo olivat ihan loistava hankinta. Mutta jos olisin ennestään omistanut toimivan laukun nukkejen kuljetukseen, niin en välttämättä olisi malttanut tilata noita! ;)

      Poista
  5. Ei Edvin paitaa tarvitse, ihan hyvä ilmankin ;) tykkään kyllä noista kengistä ihan hirmusti~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa Edvin on ollut hyllyssä koko viikon ilman paitaa! Neule jäi laukkuun, enkä jaksanut kaivaa sitä sieltä. Mieluusti tuota kyllä noin katselee! ;) Mutta heti, kun aikaa heltiää, niin tekaisen poitsulle pari paitaa. Onhan se varmaan ihan reilua, kun kaverilla vieressä on talvivaatteet päällä... :D

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)