13. maaliskuuta 2014

Ullakon aarteita osa 3: Lady Lovely Locks palapeli

Lady Lovely Locks and the Pixietais on Mattelin luoma nukkesarja 80-luvulta. Nukkejen lisäksi Ladysta oli TV-sarja, sarjakuvia ja paljon oheistavaraa. Muistan joskus lukeneeni sarjakuvia, mutta noita nukkeja meillä ei ollut. Äskettäin löysin ihanan Lady Lovely Locks palapelin ja hiusnipsun.

Täältä pääset kotisivuille ja voit lukea lisää Lady Lovely Locksista.

Ja täältä pääset ihastelemaan kuvia nukeista ja niiden lemmikeistä.


Pixietailsit ovat nukkejen pitkähäntäisiä lemmikkejä, joita saattoi kiinnittää nukeihin tai omiin hiuksiin. Muistan, että pidin näistä aikanaan ihan hulluna. Tosin minulla oli niitä vain kaksi. Palapelin lisäksi löysin kaapista yhden hiusnipsun ja ihanat lapsuuden muistot ja nostalgia valtasivat mieleni. 

Pitänee kihartaa linnun häntä entiseen loistoonsa!


Ja itse palapeli. Ilokseni kaikki palat olivat vielä tallella ja koko kapistus laadukasta puuta. Ihanaa tässä on vielä se, että kuva näyttäisi olevan maalattu käsin akvarelleilla. Tai siis se alkuperäinen kuva, josta tämä palapelin printti on lähtöisin. Varjostukset ja värien käyttö on kaunista.



Kuvia palapelin kannesta. Nuo hahmot ovat todellakin oikea kasari-prinssessa-unelma! Tukkaa, kiharaa, rusetteja ja rimpsuja röyhyää ja riittää.




Tämä suloinen otus muistuttaa häntineen chinchillaa! Ihanainen.


6 kommenttia:

  1. Ei mulla ikinä ollut mitään Lady Lovely Locks juttujakaan... En edes muista moisia. Oonkohan mä muka liian nuori? :D
    Mun lemppareita lapsena oli esim. He-Man, TMNT, MLP, Barbie ja pehmolelut! Prätkähiiristäkin tykkäsin vähän myöhemmin, mutta mitään niihin liittyvää tavaraa mulla ei ollut.
    Mun tyttö katselee nykyään niitä vanhoja Turtles ja Prätkähiiret videoita, ne on niin paljon parempia kuin uudet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että Lady Lovely Locks oli menossa pois muodista jo silloin, kun olin pieni. Joten en muista itse hahmoja, mutta kaikki niihin liittyvät tavaratm joita meillä oli olivat ihania. Etenkin noihin pixietailseihin olin ihan höpönä. Niitä oli siis isosiskoillani. :)

      Ne vanhat videot ovat tosiaan paljon parempia kuin uudet! :)

      Poista
  2. Rakastin pienenä Lady Lovely Locksia. Minulla ei kyllä myöskään ollut kuin pari pixietailsia, mutta onneksi pääsi lukemaan serkkujen LLL kirjoja, jotka olivat mielestäni hyvin kauniita. Tällä hetkellä minulla on yksi pixietails jonka sisko löysi joskus jostain. Haluaisin näitä keijuhäntiä enemmänkin, mutta enpä vielä ole löytänyt niin hyvää tarjousta johon tarttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Lady Lovely Locksin kuvitukset ovat kyllä hienoja. Mäkin voisin huolia lisää noita keijuhäntiä, mutta hyviä tarjouksia on tosiaan kamalan vaikea löytää. Kiva, että kuitenkin yksi löytyi! Mullakin on tallessa vain tuo kuvassa näkyvä. :)

      Poista
  3. Muistan hyvin Lady LovelyLocksin. :3 Minulla oli yksi pixietail, taisi olla juurikin tuo sama joka on kuvissa palapelin kanssa. Ainakin se oli ihan saman värinen.

    Lapsena en tykännyt Lady LovelyLocksista, koska se oli liian lälly ja tyttömäinen minun makuuni (heh ja My Little Ponyt eivät sitten mielestäni kuitenkaan olleet...), mutta nykyisin minusta se näyttää vallan suloiselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että muistat! Mulla taas oli lapsena erittäin pitkä prinsessakausi, joten kaikki lälly vetosi hyvin. Äitini mukaan se kausi ei ikinä mennyt ohitse.... :D

      Poista

Piristä minua kommentilla! :)